Case Business Lease

Case

Business Lease (BLG)

Jaar

2019

Rol

Product Owner / 

Scrum Master

Softwareoplossing

Platform

Web technology stack

Markt

Autolease

Business to Business (b2b)

Aanleiding

Begin 2019 kwamen we in contact met Business Lease waar een start was gemaakt van het digitale transformatie project ‘digital backbone’. Hierin werden teams gevormd en leveranciers aangehaakt om nieuwe oplossingen te creëren om beter aan te sluiten bij de behoefte van de markt. 

Business Lease in het kort

Business Lease Group is een leider in de autolease markt, zeker als het gaat om dienstverlening. Niet voor niets is hun pay-off: ‘Same cars, better care’. De communicatie en dienstverlening gaat zo persoonlijk als mogelijk en is gericht op het compleet ontzorgen van de leaserijder en opdrachtgever als het gaat om mobiliteit

Onze samenwerking met Business Lease

BLG vroeg Digital Value Creators  om deel uit te maken van het Digital backbone B2B SaaS-team waar we de rol van Scrum Master op ons namen. We werkten met verschillende teams (NL, BE, IN) en twee Product Owners in een internationale setting aan een gezamenlijke Backlog waar we een sterke voorstander zijn van een autonoom team en Product Owners met mandaat.

Resultaten: Een gestroomlijnd het Scrum-proces, zinvolle retrospectives, focus op sprint doelen en duidelijke resultaten!

Stel uw vraag direct via WhatsApp